Dagtrips

Boottocht naar de eilanden Paximadia en Agia Galini: Ontdek afgelegen stranden en grotten

Ontdek afgelegen stranden en grotten tijdens een boottocht naar Paximadia en Agia Galini

Heb je zin in een avontuurlijke dag op zee, weg van de drukte van de stadsstranden? Dan is een boottocht naar de eilanden Paximadia en Agia Galini op Kreta echt iets voor jou! Tijdens deze excursie ontdek je afgelegen stranden, kristalhelder water en indrukwekkende grotten. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Vertrek vanaf de haven van Heraklion

De boottocht naar Paximadia en Agia Galini vertrekt vanaf de haven van Heraklion. Het is belangrijk om op tijd te zijn, zodat je zeker weet dat je de boot niet mist. Zorg ervoor dat je voldoende water, zonnebrandcrème en snacks meeneemt voor onderweg. Daarnaast is het handig om een handdoek en zwemkleding bij je te hebben, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige stranden.

Vertrekpunt: Haven van Heraklion

Duur: Hele dag

Benodigdheden: Water, zonnebrandcrème, snacks, handdoek, zwemkleding

Verken de ongerepte natuur van Paximadia

Na een ontspannen boottocht kom je aan bij de eerste stop: de eilanden Paximadia. Deze kleine eilanden zijn bekend om hun ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Je hebt hier de mogelijkheid om te zwemmen in de azuurblauwe zee, te zonnebaden op de verlaten stranden en te wandelen door de ruige natuur. Vergeet vooral niet je camera mee te nemen, want hier wil je zeker wat mooie foto’s maken!

Activiteiten op Paximadia:

  • Zwemmen in de zee
  • Zonnebaden op het strand
  • Wandelen door de natuur

Ontdek de verborgen grotten van Agia Galini

Na een paar uur op Paximadia is het tijd om verder te varen naar Agia Galini. Dit pittoreske dorpje staat bekend om zijn verborgen grotten en kristalheldere water. Hier kun je deelnemen aan spannende snorkel- en duikexcursies om de onderwaterwereld te verkennen. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke lunch in een van de lokale tavernes, waar je verse vis en traditionele Griekse gerechten kunt proeven.

Activiteiten in Agia Galini:

  • Snorkelen en duiken
  • Genieten van een lunch in een taverne

Beleef een avontuurlijke dag op zee

Na een dag vol avontuur en ontdekkingen is het tijd om terug te keren naar de haven van Heraklion. Terwijl je op het dek van de boot zit en uitkijkt over de turquoise zee, kun je terugdenken aan alle mooie momenten die je hebt beleefd tijdens deze boottocht. Het is een ervaring die je nog lang bij zal blijven en die smaakt naar meer!

Plan nu jouw boottocht naar Paximadia en Agia Galini

Ben jij klaar voor een dag vol avontuur, plezier en ontspanning op zee? Boek dan nu jouw boottocht naar de eilanden Paximadia en Agia Galini en ontdek de prachtige afgelegen stranden en grotten van Kreta. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

En wie weet, misschien kom je wel terug met een mooi souvenir of een bijzonder verhaal om te delen met vrienden en familie. Veel plezier!

Kreta Gids